jueves, 7 de abril de 2011

UNA MÀ DE CONTES



Una mà de contes és un programa televisiu produït per la televisió de Catalunya que va començar la seva emissió l'any 2000. És un programa destinat al públic infantil, encara que tothom pot gaudir dels seus contes. Consisteix en explicar contes populars però d'una manera diferent i no habitual.
Una veu dolça i nostàlgica narra la història, mentre dues mans il·lustren les parts i escenes del conte amb diverses tècniques de dibuix com per exemple: aquarel·les, teixits, paper, llapissos de colors...
Així van anant realitzant contes, des de mítics com "La ventafocs", fins a contes no tan conegust com "El barret imaginari" o "En Salvador i l'oca de Nadal".

La narració de contes digitals o visuals és una manera de que els nens gaudeixin d'una manera divertida i activa dels milers de contes populars que existeixen.
A més, pensem que és una bona iniciativa per promoure la lectura i la importància dels contes populars que, molts infants no coneixen.

Aquí us deixem un conte molt bonic que ens agrada molt! i que, encara que sigui destinat als infants, grans i petits poden gaudir i disfrutar! Esperem que us agradi!






No hay comentarios:

Publicar un comentario