jueves, 7 de abril de 2011

LA PRESTATGERIA DIGITAL

La prestatgeria digital és un espai desde els quals, el centres, els docents, entitats relacionades amb el camp de l'Educació...poden crear llibres digitals amb els alumnes de manera fàcil i còmoda. Els llibres que es van creant, queden emmagatzemats a la prestatgeria a l'abast de tothom que els vulgui consultar.

Els llibres exposats a la Prestatgeria, són propietat del centre que l'ha publicat, i l'administració d'aquests llibres corre a càrrec dels administradors de la Prestatgeria.
  • L'organització de la prestatgeria
A mesura que es creen llibres nous, es van emmagatzemant a la prestatgeria, i a la relació de llibres s'accedeix des del catàleg general. Aquest catàleg mostra els llibres segons el criteri dels d'entrada més recent, dels creats més recentment o del número de pàgines, depèn del que tria el centre.
Els criteris per buscar els llibres són: el títol, el nom del centre, els descriptors, l'idioma, el municipi d'on és el centre, el nom de l'administrador, o les col·leccions a les que pertany.
Des de la Prestatgeria es pot comentar els llibres que s'han emmagatzemat, crear un catàleg personal de preferits...
Els llibres publicats s'anuncien al taulell d'anuncis i el temps de permanencia d'aquest anuncis és entre 2 o 15 dies, encara que depèn del nombre d'anuncis creats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario