jueves, 7 de abril de 2011

JCLIC

És un aplicació informàtica que serveix per a realitzar diverses activitats educatives, de tot tipus; trencaclosques, exercicis de textos, relacions entre imatges, associacions de números….aquestes activitats es troben en forma de projecte, és a dir es troben “empaquetades” en un conjunt d’activitats en les quals es treballen aspectes procedimentals en les diferents àrees del currículum, treballant sempre les corresponents competències bàsiques establertes per educació. Posant més èmfasi en la competència digital i tractament de la informació.



Jclic és una evolució de Clic 3.0. Clic es una aplicació informativa que des de 1992, ha sigut molt útil per a mestres i educadors, només de Catalunya, sinó que també de la resta de Europa i altres països, com a eina per a crear activitats educatives per als alumnes. En la següent pàgina teniu l’opció de descarregar els fitxers per a la instal·lació del programa i crear activitats didàctiques per als vostres alumnes; http://clic.xtec.cat/es/clic3/index.htm


El conjunt d’activitats han estat creades a partir de les aplicacions creades per educadors i educadores de diversos països y comunitats, amb l’objectiu de compartir la seva feina amb altres companys de professió.

JClic està format per diferents components:

-  JClic applet: Un "applet" que permet incrustar les activitats JClic en una pàgina web.

- JClic player: Un programa independent que una vegada instal lat permet realitzar les activitats des del disc dur de l'ordinador (o des de la xarxa) sense que sigui necessari estar connectat a Internet

- JClic autor: L'eina d'autor que permet crear, editar i publicar les activitats d'una manera més senzilla, visual i intuïtiva.

- JClic reports: Un mòdul de recollida de dades i generació d'informes sobre els resultats de les activitats fetes pels alumnes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario