jueves, 7 de abril de 2011

MINIQUEST

Les MiniQuests consisteixen en una versió de les WebQuests que es redueix a només tres passos. Poden ser construïdes per docents experimentats en l'ús d'Internet en 3 o 4 hores i els estudiants les realitzen completament en el transcurs d'una classe de 50 minuts.

Per aquestes raons, les MiniQuests són un punt d'inici lògic per als professors que compten amb diferents nivells d'habilitat per a crear ambients d'aprenentatge en línia.
Els docents nous en el món d'Internet trobaran a les MiniQuests un model intuïtiu, realitzable i que per tant els ajudarà a donar els seus primers passos en la construcció d'Activitats d'Aprenentatge Basades en la Xarxa D'altra banda, els professors que comprenen cabalitat com es creen documents d'aprenentatge per a la Xarxa, poden utilitzar el model de MiniQuests per desenvolupar múltiples activitats instructives en un temps relativament curt, infonent al seu procés d'ensenyament, de manera ràpida i efectiva, experiències d'aprenentatge que es recolzin en investigació.

Taula comparació webquest i miniquest! la podem trobar a: http://craaltaribagorza.net/


Exemple:





Més informació a:





On fer una miniques?



No hay comentarios:

Publicar un comentario